3FM nieuws

Timbaland bevestigt nieuw album met Justin Timberlake

foto: Screenshot YouTubefoto: Screenshot YouTube
  1. Nieuwschevron right
  2. Timbaland bevestigt nieuw album met Justin Timberlake

They're bringing sexy back! Want na een hele tijd niks meer te hebben gehoord van de samenwerking Justin Timberlake en Timbaland, komt de Amerikaanse producer met goed nieuws. Er ligt blijkbaar een album op de plank dat bij wijze van spreken morgen uitgebracht kan worden!

Hitmachine

Het magische muzikale duo Timba en Timber hebben in de zeroes meerdere gigantische hits op hun naam gehad. En toen bleek dat Justin Timberlake weer de studio in was gedoken voor een nieuw album, hadden veel fans al de hoop dat Timbaland terug zou keren. Na het album FutureSex/LoveSounds uit 2006 heeft het duo een erg herkenbare sound neergezet. En eerlijk, iedereen zou graag een tweede deel van het album krijgen.

Gelukkig hoef je daar, als je Timbaland mag geloven, niet lang meer op te wachten. Het nieuwe album (nog zonder titel) zal je "precies geven wat je van ons verwacht," volgens Timbaland. Dus wie weet kun je binnenkort genieten van een nieuwe 'Cry Me A River' of 'SexyBack', maar dan in een 2023 jasje.

Nog meer samenwerkingen

Nog voordat bekend was gemaakt dat Timbaland zou aanhaken op het project, had Justin Timberlake al laten weten dat bijvoorbeeld Kaytranada op het project zaten. "Maar," zei hij ook, "ik wil ook mijn long-term samenwerking met Timbaland doorzetten". En zo geschiedde, het duo is weer in de studio gedoken en komt dus (hopelijk) binnenkort met een nieuw album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie