3FM nieuws

GIEL vanuit de file

  1. Nieuwschevron right
  2. GIEL vanuit de file
Giel Beelen zendt maandag 15 december live uit vanuit de file, ergens in de Randstad. Mits er file staat natuurlijk.FileProof eindcongres
In Rotterdam vindt dinsdag 16 december het FileProof eindcongres plaats, waar Rijkwaterstaat de resultaten bekend zal maken van drie jaar fileaanpak op de korte termijn.

De file van dichtbij
Reden voor Giel Beelen om de file weer eens van dichtbij te gaan bekijken. “Ik sta ’s ochtends nooit meer in de file, omdat ik al vroeg al in de studio moet zijn”, aldus Giel.

Langzaa-maandag
“Maar ik voel natuurlijk mee met de dagelijkse ellende van mijn luisteraar, dus ga ik loyaal in de file staan, met studio en al. En de beste dag voor een file-uitzending is natuurlijk een ‘langzaa-maandag’”.

Ontbijtje
Topkok Pierre Wind, ambassadeur van het ‘Spitsmenu’-project van het ministerie van Verkeer en Waterstaat komt maandag voor Giel en een aantal luisteraars een ontbijtje maken.

Live-muziek!
Om de file-spanning en -frustratie helemaal kwijt te raken, kan je het best heel hard gaan zingen. Natuurlijk doe je dat stiekem al in de auto, maar gooi eens alle remmen (ho-ho, niet die van je auto!) en zing uit volle torso mee met Dennis! Zij verblijdt jullie namelijk met een live-optreden.

Bevalt dit goed, zing dan meteen mee op Dennis' single!
>> Lees meer over de meezing-actie van Dennis


>> Van 6 tot 10 is Giel maandag ergens in Nederland te vinden langs een snelweg
Ster advertentie
Ster advertentie