3FM nieuws

Tom van Destine in elkaar geslagen

  1. Nieuwschevron right
  2. Tom van Destine in elkaar geslagen

Tom Vorstius Kruijff, de bassist van Destine, is afgelopen vrijdagnacht (27 juli) na een avondje stappen zwaar mishandeld, vertelt hij Michiel.

Michiel Veenstra belde Tom naar aanleiding van een aantal verontrustende tweets van de bassist. Hij heeft afgelopen week flinke klappen gekregen in zijn gezicht gekregen en is in het ziekenhuis beland met onder andere een gebroken oogkas.

Tom van Destine vertelt zijn verhaal

Tom vertelde Michiel maandagavond (30 juli) zelf wat er gebeurd was. Vlak bij zijn huis op de Weeskinderendijk in Dordrecht stond een man heel luid te bellen. Tom vroeg hem of hij wat zachter wilde doen, omdat hij niet wilde dat de buren wakker zouden worden. Een normale vraag zou je zeggen, maar dat vond de man niet en op dat moment ging het mis. De man kwam dreigend op hem af, Tom zetten de fles neer die hij in zijn hand had en daarna weet hij niks meer, behalve dat hij in het ziekenhuis wakker werd.

Politie zoekt dader

De politie is nog op zoek naar de dader. Het gaat om een licht getinte, kalende man met een breed postuur. Hij is ongeveer 1,70 meter lang, spreekt gebrekkig Nederlands en hij droeg die avond een bruin T-shirt.

Michiel belt met Tom

Ster advertentie
Ster advertentie