3FM nieuws

Dit weekend in Dancetination Live! en Weekender

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit weekend in Dancetination Live! en Weekender
De hele maand augustus is DJ Armin van Buuren iedere zaterdagnacht te horen in het programma {l}Dancetination Live{/l} bij BNN op 3FM. Vanuit Club Amnesia in Ibiza draait de populaire DJ diverse sets onder de naam Armada @ Amnesia.Op 21 en 28 augustus wordt de Leidse DJ op zijn vaste wekelijkse avond ondersteund door diverse gast DJ’s. BNN volgt zijn belevenissen op de voet via www.bnn.nl, waar onder andere een fotodagboek te vinden is.

Vanaf zijn zestiende is Armin al met muziek en mixen bezig. Met name de laatste jaren groeit zijn populariteit en dit jaar is Armin zelfs door collega-muzikanten uitgeroepen tot beste DJ van Nederland. Daarnaast staat hij op nummer drie van de wereldwijde DJ Top 100.

Iedere week hoor je in {l}Dancetination Live{/l} de beste dance muziek vanuit de club rechtstreeks op je radio. Als het zaterdagnacht is neemt BNN de luisteraar mee naar het kloppende hart van de Nederlandse uitgaanswereld. Rechtstreeks vanaf de dansvloer van een Nederlandse topclub wordt {l}Dancetination Live{/l} uitgezonden.

Het zomerfestivalseizoen is weer ten einde, een mooie gelegenheid om in BNN's {l}Weekender{/l} de balans op te maken. DJ Jefferson (zie foto) en Eric de Man laten de grootste festivalhits de revue passeren, uiteraard afgewisseld met nieuwe platen, en praten over de enorme hoeveelheid festivals in Nederland. In het derde en laatste uur kun je nonstop luisteren naar een mix van DJ Delacruz. Delacruz is resident op de BED feesten in Hotel Arena, waar hij met zijn groovy tunes de zaal regelmatig op zijn kop zet. Voor {l}Weekender{/l} blijf je wakker!

Ster advertentie
Ster advertentie