3FM nieuws

Douwe Bob en Kizzy live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob en Kizzy live bij Giel

3FM Serious Talent Douwe Bob en Kizzy stonden dinsdag 18 december op De Speelplaats van Giel.

Douwe Bob won eerder dit jaar het TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en werd met zijn single 'Multicoloured Angels' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Het was dus wel een geslaagd jaar voor 19-jarige muzikant. En zo'n geslaagd jaar moet natuurlijk afgesloten worden met een kersthit.

Douwe Bob live bij Giel

Giel was meteen fan van zijn kerstnummer 'I Don't Like Christmas' nadat Douwe Bob hem op De Speelplaats speelde. Beelden volgen zo snel mogelijk.

De Beste Singer Songwriters in 013 voor 3FM SR12

Wil je Douwe Bob nog wel eens live zien? Samen met Mattanja, Mevrouw Tamara, Daniël en Rogier van De Beste Singer-Songwriter van Nederland speelt hij zondag 23 december in 013 in Tilburg. En de gehele opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

>> Meer info DBSSW steunt 3FM Serious Request

Douwe Bob - 'I Don´t Like Christmas'

Kizzy live bij Giel

Na Douwe Bob stond de in Nederland geboren Kizzy dinsdagochtend 18 december op De Speelplaats van Giel om liedjes te laten horen van haar debuutalbum Unspoken Rhyme, dat sinds november 2012 in de winkels ligt. Check hieronder de beelden van de opnames.

Kizzy in een notendop

Kizzy is een vrouw van de wereld. Ze werd geboren in Rotterdam en groeide op in Curaçao. Als kind was ze al druk met musicals, theater en ballet. Op negentienjarige leeftijd vertrok ze naar de VS om aan het conservatorium van Berkeley te studeren. Ze kreeg daar de kans om op te treden met Steven Tyler van Aerosmith en ze stond veel voor de camera's als presentatrice.

Kizzy's Unspoken Rhyme

In 2009 verhuisde Kizzy terug naar Nederland om twee jaar later een platencontract te tekenen. Het resultaat is haar eerste eigen plaat, genaamd Unspoken Rhyme.

Kizzy in de studio

Kizzy covert Alicia Keys

Kizzy - 'Don't Wake Me Up'

Ster advertentie
Ster advertentie