3FM nieuws

3FM New Music: Sander + Son Mieux

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM New Music: Sander + Son Mieux

In deze aflevering van de 3FM New Music podcast bespreekt 3FM-dj Sander Hoogendoorn de nieuwste muzikale release met Camiel en Timo van Son Mieux. Met o.a. de nieuwe van Pip Blom, Tyler, The Creator en Son Mieux zelf.

Terugkeer van gitaar en Tyler, The Creator

Sander praat met Camiel en Timo over de terugkeer van de gitaar. Binnen bands maar ook bijvoorbeeld bij een popliedje als 'Good 4 U' van Olivia Rodrigo en in het genre hiphop.

En binnen hiphop is er ook nog een hele grote naam terug deze week. Namelijk Tyler, The Creator met zijn nieuwste single 'LUMBERJACK'. "Ik vind dit één van de sickste guys van dit moment," vertelt Camiel. "Misschien wel de artiest die ik het allerliefst live zou willen zien als het weer kan."

Verdere line-up

De nieuwe releases die verder nog worden besproken zijn van CUT_, Kings Of Convenience x Feist, Will Knox, Purple Disco Machine, Parcels, Jungle, Bleachers, SAULT, 45ACIDBABIES, The Sore Losers en David Guetta x MORTEN x John Martin. Benieuwd wat ze daarover te zeggen hebben? Check de podcast hier of via je favoriete podcastplatform.

Ster advertentie
Ster advertentie