3FM nieuws

Rapper Sjors is boos op Coen en Sander en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Rapper Sjors is boos op Coen en Sander en andere 3FM-hoogtepunten

Van ontroering tot frustraties. Het kwam allemaal voorbij deze week.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Rapper Sjors is boos op Coen en Sander

Coen en Sander hadden een nieuw idee. Het lijkt ze leuk om een liedje te maken met Nederlanders die we kennen van internet. Bijvoorbeeld Zanger Rinus, Marloes en De Stoopjes. Nog een internetbekende is Rapper Sjors. Coen en Sander zijn vrienden van deze vrolijke rapper en besloten hem het idee voor te leggen. Maar ineens was hij niet zo vrolijk meer...

2. Nationale Broer en Zus Dag

Giel heeft 30 september uitgeroepen tot Nationale Broer en Zus dag. Het idee is dat je op deze dag even aan je broer of je zus denkt door bijvoorbeeld een sms'je te sturen. In de week hiervoor overleed de zus van Giel. Hij benadrukt in de uitzending dat niemand ergens toe verplicht is op deze nieuwe nationale dag, maar toch wilde hij graag iets positiefs halen uit een heel trieste gebeurtenis.

Het leverde ontroerende radio op; mensen stuurden via Twitter en e-mail foto's van zichzelf met broer of zus. Giel maakte er een collage van.

3. Soundboard Gerard Ekdom in 3FM app

Het lag al een tijdje op de plank: het officiële soundboard van 3FM. En nu is 'ie live, met als eerst de sounds van Gerard! Check hier onder andere de bekende 'RAARRR', 'Bart Jan CuneeeEEEeEEeee' en 'BBQ Plaat' van Gerard Ekdom.

4. Jurk! geeft de beste dierendagrecepten.

Jurk! kwam op de koffie bij Giel op Dierendag. Jeroen en Dennis waren niet als enige te gast, ook kok Casper was mee voor een speciale editie van het culinaire programma Knoflook-, Knoflooktijd. Het hilarische duo geeft de beste kooktips voor dierendag. Maar maak je geen zorgen, er is geen enkel dier aan te pas gekomen. Het is tenslotte eet geen Dierendag.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie