3FM nieuws

Stel jouw vraag in de Live Chat tijdens het Examenspreekuur

  1. Nieuwschevron right
  2. Stel jouw vraag in de Live Chat tijdens het Examenspreekuur

101TV, FunX, NOS op 3 en 3FM slaan de handen ineen voor de Live Chat, waar leraren last minute antwoorden en masterclasses geven.

DIRECT NAAR DE LIVE CHAT

De spanning stijgt, aula's worden in gereedheid gebracht, koffieapparaten draaien overuren en spiekbriefjes worden verfijnd. Voor ruim 200.000 eindexamenkandidaten begint aanstaande donderdag 12 mei de periode van de waarheid: de eindexamens.

Eindexamen Spreekuur

Van 11 tot en met 25 mei wordt op NPO 101, 3fm.nl, FunX.nl en npo3.nl elke dag het Eindexamen Spreekuur gehouden. Vanaf 19:00 stellen eindexamenkandidaten minimaal een uur lang al hun brandende vragen over het examen van de volgende dag.

Dj’s Domien (3FM) en Jaimy (FunX) schakelen in hun shows naar de Livelounge. Daar zitten docenten klaar om te chatten met de scholieren. Ook zullen docenten presentaties geven. Dit Eindexamen Spreekuur wordt gepresenteerd door onder andere 3FM-DJ Joram Kaat en FunX-beauty Angelique Houtveen (foto onder). Hou 101TV en de sites van 3FM, FunX en NPO3 daarom goed in de gaten.

Vakantieshow

De dj’s van de NPO Campus maken ’s nachts een show met de beste muziek voor op de welverdiende vakantie na je eindexamens. Deze muziek luister je gratis en offline als podcast via de Download for the Road in de 3FM- en FunX app.

Ster advertentie
Ster advertentie