3FM nieuws

Matt Simons live bij Timur en Rámon

  1. Nieuwschevron right
  2. Matt Simons live bij Timur en Rámon

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons bracht vrijdag 7 november een bezoekje aan Timur en Rámon in de Ochtendshow.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Matt Simons bracht op 31 oktober zijn nieuwe album Catch & Release uit. Het werd dus hoog tijd dus voor een bezoekje aan de 3FM-studio. Timur en Rámon ontvingen hem daarom op vrijdagochtend 7 november met open armen.

Matt Simons

Matt brak in Nederland door toen zijn nummer 'With You' in een aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden werd gebruikt. Daarna tekende de Amerikaanse singer-songwriter een contract bij Sony Music Nederland en bracht hij in 2013 het album Pieces uit. Op 31 oktober 2014 is zijn laatste album Catch & Release uitgekomen. Hij schreef de plaat in drie weken samen met drie andere schrijvers en zes producers in Los Angeles, Nashville en Nederland. "Het was een gekke periode vol creativiteit na een writer's block van anderhalf jaar." schrijft hij op zijn website. schrijft hij op zijn website. Matt poste woensdag 29 oktober een foto van zichzelf met Paskal Jakobsen van BLØF op Facebook waaruit blijkt dat de twee de koppen bij elkaar hebben gestoken. En laat BLØF nou net een dag voor Matt op De Speelplaats staan!

Matt Simons - 'Catch & Release'

Matt Simons shakes it off!

Matt Simons - 'You Can Come Back Home Again

Watertrappelen met Matt Simons

Ster advertentie
Ster advertentie