3FM nieuws

Son Mieux staat op Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux staat op Noorderslag

Op naar Groningen! 3FM Serious Talent Son Mieux is here to stay.

(Foto: Kasper van Steveninck)

Son Mieux is het solo-project van Camiel Meiresonne, voormalig toetsenist van Soul Sister Dance Revolution. We konden hem al eerder bewonderen op De Speelplaats, bij De Wereld Draait Door en natuurlijk op de playlist van 3FM! Daar staat hij als vers 3FM Serious Talent natuurlijk gewoon op. Maar dat we straks ook op Noorderslag van van hem kunnen genieten? Dat is nieuws!

Als een speer

Zojuist maakte Michiel Veenstra bekend dat de band het 3FM Serious Talent Stage zal betreden voor een set tijdens Eurosonic Noorderslag. Een mooie mijlpaal!

Ook is het de dertigste verjaardag van het festival, dus dat belooft vast een mooi feestje te worden. Wat we sowieso kunnen verwachten? De heerlijke single 'Easy'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Talent Stage

3FM host in samenwerking met Eurosonic Noorderslag een podium voor jong talent waarvan wij vinden dat zij gehoord moeten worden. Eerder maakte Michiel al bekend dat The Brahms een spot op de 3FM Serious Talent Stage hebben bemachtigd, en ook Lucas Hamming zal daar staan shinen in januari. En nu dus ook Camiel en zijn topband!

Je huiskamer op z'n kop

Wil jij voor die tijd al genieten van Son Mieux en woon je in een studentenhuis? Dan is dit jouw lucky day: je kunt jouw studentenhuis nog tot vanavond (18 november) 23.59 uur aanmelden voor een exclusief huiskamerconcert, inclusief 3FM videoteam om het geheel vast te leggen. Waar wacht je nog op?

Ster advertentie
Ster advertentie