3FM nieuws

Blof live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Blof live bij Giel

De Zeeuwse mannen van Bløf speelden dinsdagochtend 23 oktober live bij Giel. Bekijk de beelden.

De mannen van Bløf stonden dinsdagochtend 23 oktober op De Speelplaats van Giel met hun nieuwe single 'Zo Stil'. Het nummer staat op het nog te verschijnen album Hier: Het Beste van 20 Jaar BLØF. De plaat is vanaf vrijdag 26 oktober verkrijgbaar.

Bløf op de iPad

Als toegift deed Bløf een bijzondere versie van 'Dansen Aan Zee'. Ze hielden het klein, ten minste, de instrumenten dan. De drums en basgitaren moesten plaats maken voor iPads! En dat klonk te gek! Via de webcams kon je het feest live volgen. Check de beelden hieronder.

Racoon op Concert At SEA

Paskal Jakobson en co. hadden ook nog goed nieuws over hun jaarlijkse festival Concert At SEA. Ze bevestigden dat Racoon komt spelen op de komende editie. Lees er hier meer over!

'Zo Stil' is cover van Jupiter Jones

Je zou het misschien niet verwachten, maar de single 'Zo Stil' is een cover. Het nummer is afkomstig van de Duitse band Jupiter Jones. Paskal Jakobsen kreeg de tip om het origineel 'Still' eens te beluisteren. Degene die de tip gaf vond het namelijk een typisch Bløf-nummer. De mannen van de band hebben geluisterd en vonden het lied zo mooi dat ze besloten het nummer te coveren.

Bløf - 'Zo Stil' live op 3FM

Bløf - 'Dansen aan Zee' op de iPad

Ster advertentie
Ster advertentie