3FM nieuws

Acht 3FM Serious Talents op het Songbird Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Acht 3FM Serious Talents op het Songbird Festival

Het Songbird Festival is een intiem indoor festival dat op zaterdag 22 en 23 november in De Doelen in Rotterdam plaatsvindt. En daar staan acht (!) Serious Talents.

De vierde editie van het Songbird festival heeft wederom nationale en internationale artiesten in de line-up staan. Naast grote Nederlandse namen als Racoon, Dotan en Jacqueline Govaert, staan ook Hozier, Boy & Bear en Nick Mulvey op het programma. En nog héél veel meer artiesten.

Welke 3FM Serious Talents staan er allemaal?

Niet één, niet twee, maar gewoon ácht Serious Talents staan op het programma tijdens dit intieme festival! Maar wie dan precies? Nou, deze dus:

Dotan is natuurlijk 3FM Serious Talent een beetje ontgroeid, maar we zijn wel ontzettend trots dat hij ooit als Serious Talent is begonnen. Niks stiekem ertussen gezet, gewoon Trots met de grote T! :-)

Muzikale ontdekkingstocht

De zaterdag heeft een compactere opzet met een programma in drie zalen. Zondag kun je zien als een muzikale ontdekkingstocht. Het programma op deze dag is dan namelijk verdeeld over welgeteld zes zalen!

En nog meer mooi nieuws: op beide dagen spelen alle artiesten een volledige set. De meeste spelen met band, maar in sommige gevallen is er sprake van een speciale samenstelling. Extra spannend dus!

Sfeer proeven

Nog nooit op het festival geweest? Hieronder kun je alvast wat van de sfeer proeven! Ook leuk als terugblik voor degenen die er in 2013 bij waren.

Wie, wat, waar?

Even de feiten op een rij:

  • Het Songbird Festival
  • Za 22 en zo 23 november
  • De Doelen Rotterdam
  • Tickets zijn via de bekende verkoopadressen verkrijgbaar

>> Check hier voor meer info over het Songbird Festival.

Ster advertentie
Ster advertentie