3FM nieuws

Vervolg: Madonna mag Mercy toch adopteren

  1. Nieuwschevron right
  2. Vervolg: Madonna mag Mercy toch adopteren
De aanhouder wint! En dat geldt ook voor Madonna: ze mag de Malawische kleuter Chifundo ‘Mercy’ James toch adopteren.Eerder was het nog niet zeker of Madonna de adoptie wel mocht doorzetten, vanwege een aantal criteria waaraan zij moest voldoen als adoptieouder.

Uitspraak

Aannkomende zondag zal de uitspraak van de zaak plaatsvinden. The Queen of Pop heeft er goed aan gedaan om in hoger beroep te gaan. Ze heeft al twee van de drie rechters voor zich weten te winnen. De derde rechter is het in principe eens met zijn twee collega’s en vindt dat de zangeres het kind moet kunnen adopteren.

In de zevende hemel

Madonna heeft het nieuws al via haar advocaat vernomen en is natuurlijk door het dolle heen heen dat zij voor nog een adoptiekindje mag zorgen. Mercy kan haar koffers pakken en verhuizen naar Amerika om in te trekken bij haar toekomstige broertjes en zus. Maddie was na het treurige nieuws dat zij Mercy waarschijnlijk niet mocht adopteren, toch weer verder aan het kijken voor een Nigeriaans adoptiekindje. Maar nu ze Mercy alsnog in haar armen mag sluiten, zal ze dan ook nog naar een nieuw kindje zoeken?


>> Lees hier meer over Madonna
Ster advertentie
Ster advertentie