3FM nieuws

Zaanse op podium met Joss Stone tijdens North Sea Jazz

  1. Nieuwschevron right
  2. Zaanse op podium met Joss Stone tijdens North Sea Jazz

De 19-jarige trompettiste Melissa Venema uit Zaandam speelt 12 juli als soliste samen met Joss Stone op North Sea Jazz.

Melissa Venema deelt tijdens het festival het podium met de Engelse blueszangeres Joss Stone. Stone werd eind 2003 beroemd met haar debuutalbum The Soul Sensations, waar onder andere de hits 'Fell In Love With A Boy' en 'You Had Me' op verschenen.

Joss Stone vraagt Melissa voor North Sea Jazz

Joss Stone heeft de trompettiste zelf benaderd voor het optreden. "Ik kreeg een een berichtje via Facebook, van een producer die veel met Joss Stone samenwerkt. Joss Stone zoekt in elk land een jong talent uit dat ze een podium wil geven. In Nederland ben ik dat. Later nam ze zelf contact met mij op," aldus Melissa.

Melissa heeft er vooral véél zin in

De getalenteerde trompettiste verzorgt de opening van het optreden en brengt samen met Joss Stone een nummer ten gehore. Welk nummer dat is wordt morgen duidelijk, want dan is de vergadering van het optreden. "Toen de producer contact met me opnam scheet ik wel even zeven kleuren stront. Maar nu heb ik er vooral heel veel zin in," laat Melissa op z'n Zaans weten.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Venema met een grote naam op het podium staat. Zo trad ze eerder al op met de wereldberoemde violist André Rieu. Dat optreden kun je hieronder bekijken.

André Rieu & Melissa Venema - 'Il Silenzio'

Ster advertentie
Ster advertentie