3FM nieuws

De genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award

  1. Nieuwschevron right
  2. De genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award

Kensington, The New Shining, Douwe Bob, Mister & Mississippi en Jacco Gardner zijn genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award 2013.

3FM nomineert vijf Nederlandse artiesten die het meest met hun predicaat 3FM Serious Talent hebben gedaan. Dit jaar zijn dat Kensington, The New Shining, Douwe Bob, Mister & Mississippi en Jacco Gardner. Tijdens Paaspop in Schijndel, op zaterdag 30 maart, maakt een vakjury de winnaar bekend.

Genomineerden voor 3FM Serious Talent Award 2013

De vijf genomineerden beklimmen voorafgaand aan de uitreiking het podium tijdens Paaspop. 3FM jocks Barend en Wijnand presenteren 30 maart van 18.00 tot 20.00 uur de live uitzending van de Serious Talent Award, te horen op 3FM. Om 19.45 uur horen luisteraars welke band of artiest wordt uitgeroepen tot 3FM Serious Talent 2013.

>> Meer over 3FM Serious Talent

Serious Talent producer Tijs van Liemt

Tijs van Liemt, producer van 3FM Serious Talent kijkt met trots terug op een succesvol 3FM Serious Talent jaar:

“Het afgelopen jaar hebben we met 3FM Serious Talent weer veel nieuw talent een steuntje in de rug gegeven, en tegelijk onze luisteraars bekend gemaakt met hun muziek. Het is leuk om te zien dat globale trends in de muziek ook hun weg vinden in ons eigen land. Zo is een aantal 3FM Serious Talent bands dit jaar duidelijk geïnspireerd door de huidige folk revival. Ook was het afgelopen jaar het jaar van de bands die al wat langer met hun carrière bezig zijn, maar in 2013 eindelijk die welverdiende grote stap maken.”

3FM koos afgelopen jaar twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals, zoals Zwarte Cross, Noorderslag, Metropolis en 3FM Serious Request.

Optreden tijdens de 3FM Awards

De winnaar van de 3FM Serious Talent Award treedt donderdag 18 april op bij de 3FM Awards in de Gashouder in Amsterdam. De show wordt rechtstreeks uitgezonden op 3FM en Nederland 3. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en –artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars.

>> Meer over de 3FM Awards

Ster advertentie
Ster advertentie