3FM nieuws

ICYMI: Mumford & Sons naar de Ziggo Dome, geheimzinnige Coldplay

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Mumford & Sons naar de Ziggo Dome, geheimzinnige Coldplay

Het gemiste nieuws vind je allemaal hier!

15:27 uur: Bieber is het zat

Justin Bieber gaat als een speer de laatste paar maanden: hij wordt met de minuut populairder en brengt hit na hit uit. Hij was te gast in een Noorse televisieshow om een aantal tracks te spelen, maar brak het optreden na slechts één nummer af. De reden? Fans op de eerste rij waren opdringerig en gaven hem geen ruimte om het podium schoon te maken nadat er wat water gemorst werd. Cleanfreak Justin vroeg hen een aantal keren om te stoppen, tot hij er schoon genoeg van kreeg. Hij liep het podium af en cancelde de rest van het optreden.

Hij gaf later op Instagram nog wel een verklaring voor het incident:

13:53 uur: Adele is niet te stoppen

Deze week brak Adele al records met het aantal Youtube-views dat 'Hello' behaalde in 24 uur (25 miljoen), maar nu is de video officieel over de 100 miljoen views heen. Het duurde slechts vijf dagen voor ze dit bereikte, en er is slechts één artiest die dit sneller deed. Wie? Je verzint het niet, maar ken je Psy nog? Hij behaalde hetzelfde resultaat met 'Gentleman' in slechts vier dagen. Er kan er maar één de... ehh... beste zijn?

Adele kondigde vanmiddag ook een speciaal optreden aan. Het one night only concert zal plaatsvinden op 17 november in de Radio City Music Hall, in New York City. Laten we hopen dat ze het concert haar zo goed bevalt dat ze er een tour achteraan plakt!

12:01 uur: Coldplay dropt hints

Coldplay doet geheimzinnig. Vorig jaar spraken de mannen al met BBC Radio 1, waarin ze het nieuwe album A Head Full Of Dreams bevestigden, maar nieuwe hints beloven nu dat het album dit jaar nog uitkomt. Frontman Chris Martin droeg afgelopen maand een grafisch ontwerp op zijn shirt, dat vannacht ook gespot is in het Londense metrostelsel! De posters bevatten naast de graphic alleen een datum: 4 december. Ook komen de visuals en typografie overeen met de site van de band.

Het ontwerp lijkt geïnspireerd te zijn door de Flower of Life, een visuele weergave van de 'basis van het leven op aarde'. Lekker spiritueel! Het kan ook een link zijn naar een uitspraak die Chris deed over AHFOD, namelijk dat hij deze plaat ziet als de voltooiing van 'een groter verhaal'. De precieze betekenis blijft dus nog even speculatie, maar producer Rik Simpson bevestigde met een trippy gifje dat de poster inderdaad gelinkt is aan de band.

10:15 uur: NPO 3FM Presents: Mumford & Sons naar de Ziggo Dome

De Britse band Mumford & Sons brak in 2009 door met 'Little Lion Man' en sindsdien touren ze de wereld over en spelen ze in steeds grotere zalen. Afgelopen zomer speelden ze nog in het Goffertpark in Nijmegen, komend voorjaar zijn ze terug voor NPO 3FM Presents: Mumford & Sons. Op 23 mei 2016 speelt de band in de Ziggo Dome en vanaf aanstaande dinsdag 3 november kun je daar kaartjes voor kopen.

Het optreden in de Ziggo Dome is onderdeel van hun European Tour 2016, waarbij ze ook Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Finland, Denemarken, België, Tsjechië, Oostenrijk en Zweden aandoen. Op hun laatste album Wilder Mind is de kenmerkende banjo verdwenen, maar ook banjoloos weten ze je te betoveren. Ben jij erbij?

Ster advertentie
Ster advertentie