3FM nieuws

Was koning Willem-Alexander in een vorig leven DJ?

  1. Nieuwschevron right
  2. Was koning Willem-Alexander in een vorig leven DJ?

Onze koning verscheen dinsdagavond 2 juni op het podium in Chicago. Daar liet hij zijn DJ-skills zien, en die waren niet mis!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Housemuziek

Koning Willem-Alexander was samen met koningin Maxima op bezoek in de Amerikaanse stad Chicago om te praten over handel. Daar ontmoetten ze investeerders, schoven ze aan bij een diner met zakenmensen en praatten ze over housemuziek.

"Housemuziek is een van de mooiste dingen die Chicago deze wereld heeft gegeven. En zoals jullie weten is deze muziek ook behoorlijk populair in ons land. Nederland heeft een aantal wereldberoemde DJ's voortgebracht. Vanavond krijgen jullie een voorproefje, in het Pritzker Pavilion."
- Koning Willem-Alexander tijdens het diner

Sunnery James en Ryan Marciano

Met die wereldberoemde DJ's bedoelde de koning onze eigen Sunnery en Ryan, die kwamen draaien op het evenement in het Pritzker Pavilion. Uiteraard waren zij door het dolle heen.

"We staan overal voor zo'n 50.000 man te draaien, dit is dus eigenlijk een heel klein feestje. De housemuziek is hier tot stand gekomen en dan komen de koning en koningin langs. Dit is een van de hoogtepunten in je carrière. Wat moet er nu nog gebeuren? Het is fantastisch."
- Sunnery James


House of Orange

Het koninklijk paar bleef niet aan de zijlijn staan terwijl Sunnery en Ryan aan de knoppen draaiden. Zeker niet. Ze kregen een lesje van de DJ's.

Sunnery James en koning Willem-Alexander

MC koning Willem-Alexander

Giel mixte woensdagochtend 3 juni de uitspraken van de koning in het nummer 'Sweets (Soda Pop)' van Fox Stevenson. Check:

Geinig hè. Wil jij ook muzikaal aan de slag met de woorden van Willem-Alexander? Download zijn quotes via NOS op 3.

Ster advertentie
Ster advertentie