3FM nieuws

U2 geeft twee extra concerten in Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. U2 geeft twee extra concerten in Nederland

Laat je computer maar alvast warmdraaien, want maandag 15 december staan weer heel veel U2-fans in de virtuele wachtrij. De band geeft namelijk op 12 en 13 september 2015 twee extra concerten in de Ziggo Dome.

De kaarten voor de concerten van U2 in de Ziggo Dome op 8 en 9 september 2015 waren binnen de kortste keren uitverkocht. Na een half uur hadden alle tickets een dolblije eigenaar gevonden. Gelukkig krijgen de mensen die net naast een kaartje grepen opnieuw een kans. De Ierse band geeft namelijk op 12 en 13 september twee extra concerten in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start maandag 15 december om 10:00 uur.

iNNOCENCE + eXPERIENCE TOUR 2015

De iNNOCENCE + eXPERIENCE TOUR 2015 volgt op het laatste album van U2, Songs Of Innocence. Tijdens het jaarlijkse Apple event was daar ineens het gloednieuwe en onverwachte album van de band. De verrassing bleek nog groter toen de gebruikers van iTunes de plaat vanaf dat moment gratis op hun apparaten hadden staan. Dat werd niet door iedereen gewaardeerd, maar dat verandert niets aan het feit dat Songs Of Innocence gewoon weer een heerlijk U2-album is. Daarom werd de plaat uitgeroepen tot 3FM Album van de Week.

>> Win hier tickets voor de U2 concerten!

Ster advertentie
Ster advertentie