3FM nieuws

Mick Jagger met Foo Fighters en Arcade Fire bij SNL

  1. Nieuwschevron right
  2. Mick Jagger met Foo Fighters en Arcade Fire bij SNL

Mick Jagger trad afgelopen weekend tijdens het programma Saturday Night Live op met Foo Fighters, Arcade Fire en Jeff Beck. Bekijk de beelden!

Saturday Night Live (SNL) heeft elke aflevering een andere bekende presentator. Tijdens de seizoensfinale van de sketchshow afgelopen weekend was dat niemand minder dan Mick Jagger. Hij presenteerde niet alleen, hij trad ook op en geheel in de traditie van het programma, deed hij ook mee in de sketches.

Muzikale mash up met Mick Jagger

Mick Jaggers optreden tijdens de show was niet met zijn eigen band The Rolling Stones. Tijdens SNL speelden Foo Fighters, Arcade Fire en gitarist Jeff Beck met hem mee. Zoals verwacht, werd de seizoensfinale een muzikaal hoogtepunt van SNL.

'The Last Time' - Jagger en Arcade Fire

Mick Jagger deed samen met Arcade Fire het Stones-nummer 'The Last Time'. Ze werden bijgestaan door nog een bekende. Nikolai Fraiture van The Strokes speelde mee op basgitaar.

Foo Fighters en Mick Jagger doen Stones medley

Bij de medley van de twee Stones nummers "19th Nervous Breakdown" en "It's Only Rock 'n Roll (But I Like It)", kreeg Mick Jagger ondersteuning van Dave Grohl en co van Foo Fighters.

Beck en Jagger - 'Tea Party'

Jagger deed ook een nummer met gitaarvirtuoos Jeff Beck. Dat was het politiek getinte 'Tea Party'.

The Rolling Stones 50 jaar

The Rolling Stones vieren dit jaar hun vijftigste verjaardag. Het komt promotie-technisch dus wel goed uit dat Mick Jagger deze seizoensfinale van Saturday Night Live mocht presenteren.

Ster advertentie
Ster advertentie