3FM nieuws

3voor12 bestaat 15 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12 bestaat 15 jaar

Hoera! 3voor12 bestaat 15 jaar en vierde dit woensdagavond 15 mei met een jubileumuitzending van 3voor12 Radio en een speciale Live Request.

3voor12 is jarig! Het 15-jarig bestaan werd op woensdagavond 15 mei gevierd met een speciale jubileumuitzending. Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Sander Dekker kwam zijn favoriete plaatjes draaien. Daarnaast waren ook Dazzled Kid Tjeerd Bomhof en oud-Serious Talent Ronnie Flex te gast bij Roosmarijn.

Alternatief platform van 3FM

Al vijftien jaar brengt de VPRO voor 3FM de muziek in het alternatieve genre in kaart. Ooit begonnen uit bezorgdheid over de alternatieve muziek, inmiddels is 3voor12 een gewaardeerd onderdeel binnen 3FM en samen met 3FM veel aanwezig op diverse festivals en concerten.

Dazzled Kid in 3voor12 Radio

Tjeerd Bomhof is door de jaren heen regelmatig op bezoek geweest in 3voor12 Radio. Met Voicst scoorde hij hits als 'Everyday I Work On The Road' en als Dazzled Kid zette hij dat succes solo voort. Roosmarijn vroeg hoe het de singer-songwriter momenteel vergaat.

Ronnie Flex in 3voor12 Radio

Ook oud-Serious Talent Ronnie Flex was woensdag 15 mei te gast in 3voor12 Radio. Hij bracht onlangs nog de single 'Tankstation' uit, die afkomstig is van de gelijknamige debuut-EP van de rapper uit Capelle aan den IJssel.

Live Request

Alsof een veelbelovende jubileumuitzending als deze nog niet genoeg was, zond 3voor12 woensdagavond 15 mei ook nog een speciale Live Request-uitzending uit, waarbij Michiel Roosmarijn kwam vergezellen.

Stream concert Ben Howard exclusief op 3FM.nl

Als kers op de taart zijn er op 15 mei 15 concerten op 15 verschillende websites te streamen. Bekijk nu exclusief het optreden dat Ben Howard op Eurosonic/Noorderslag 2011 gaf.

Dazzled Kid - 'Trouble Melting In The Sun'

Dazzled Kid - 'Live In A Moment'

Ronnie Flex - 'Geert Wildernes'

Ster advertentie
Ster advertentie