3FM nieuws

Stemproblemen Adele en geen festivals

  1. Nieuwschevron right
  2. Stemproblemen Adele en geen festivals

Wegens stemproblemen heeft Adele haar optreden van donderdag in Minneapolis moeten cancellen. Ook geeft de zangeres toe dat ze doodsbang is om voor een grote groep mensen op te treden en daarom doet ze absoluut geen arena’s of festivals.

Adele heeft haar optreden van 26 mei in Minneapolis in de V.S. moeten afzeggen op last van de dokter. Ze heeft problemen met haar stem. Dat meldt de zangeres op haar Facebookpagina.

Angst voor groot publiek

Ze staat al weken in heel veel landen op 1 met haar album 21. Als ze zou willen, kan ze zo als headliner op de grote festivals spelen en arena’s uitverkopen. Toch zal dat niet gebeuren, want de 23-jarige is veel te bang dat ze een angstaanval krijgt als ze voor zo’n enorm publiek staat.

Alleen kleine zalen voor Adele

Adele heeft heel erg last van podiumvrees, en dat is niet minder geworden ook al heeft ze veel optredens gedaan. Ze houdt het daarom bij kleine zalen, ook al wordt haar publiek steeds omvangrijker. Tegen Q magazine zegt ze: ''I will not do festivals. The thought of an audience that big frightens the life out of me. I don't think the music would work either. It's all too slow.”

Ster advertentie
Ster advertentie