3FM nieuws

Giel verrast fans tijdens jubileumfeest in Carré

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel verrast fans tijdens jubileumfeest in Carré

Giel vierde zondag 26 oktober zijn 10-jarig jublieum in Carré. Samen met veel vrienden van de Ochtendshow verzorgde hij een muzikale avond.

Giel stond zondag 26 oktober in Koninklijk Theater Carré. Hij vierde daar het 10-jarig jubileum van zijn Ochtendshow. Giel ontving onder ander Miss Montreal, Frans Bauer, Kraantje Pappie, Douwe Bob, Speelman en Speelman, Maaike Ouboter en Joep van Deudekom in Carré. Maar zelf zat hij ook niet stil. Giel praatte de avond aan elkaar, tapte moppen, molk een slang en speelde zelfs een stukje piano! Veel 3FM-luisteraars waren aanwezig en deden verslag van de avond.

>> Zelf verslag doen van een concert? Lees hier hoe!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Concertverslag Giel in Carré

Het feest was nog niet begonnen, maar de appjes stroomden al binnen. Bij aankomst in Carré mochten bezoekers via de roze loper het Koninklijk Theater betreden. Giels lievelingskleur kwam op verschillende plekken terug. De ballonnen, de pakjes van de danseressen. Alles was roze!

Karin: "Op weg naar Giel. We hebben er zin in."

Joyce: "Helemaal klaar voor Giel in Carré. Nu nog vriendje Ekdom achter de wheels of Giel. Kan niet wachten op wat er komen gaat!!!"

Gerard Ekdom warmde de zaal op

Fokke Plantinga: "Ekdom warmt de zaal alvast op"

(Foto: Fokke Plantinga)

Huub: "Zondag een Waanzinnig gezellig en heerlijk avondje bij ene Giel Beelen. Veel over hem gehoord, nu eens gezien. Relaxte presentator! Leuke gasten ook."

(Foto: Huub)

Joep van Deudekom

Elke week draagt Joep van Deudekom een column voor bij Giel. Ook in Carré waagde hij zich hier aan. Beluister een heel klein stukje van de column hier:

Miss Montreal

Anoniempje: "Wat een geweldige avond! Ook enorm genoten van de prettig gestoorde Miss Montreal!!"

(Foto: Anoniempje)

Het begon voor Miss Montreal allemaal met 'Just A Flirt' bij Giel. Ze kon haar DJ-vriendje dan ook niet genoeg bedanken en speelde speciaal voor hem nog een keer haar hit. Met wat hulp van het publiek:

Bo Saris' balkonscène

Bo Saris had een eigen plekje op één van de balkons van Carré in beslag genomen. Vanaf daar speelde hij zijn single 'Tender':

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Frans "Het Beest" Bauer in zijn kooi

Frans Bauer had gezegd dat hij het nummer 'Du Hast' van Rammstein nooit meer zou coveren. Maar voor Giels jubileumfeest in Carré maakte hij graag een uitzondering. Frans kwam op in een kooi en zette de zaal op z'n kop met zijn interpretatie van Rammsteins nummer.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Daarnaast zorgde Frans ook nog eens dat er een ware polonaise door Carré gelopen werd. Wie had dat ooit gedacht!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Douwe Bob

Douwe Bob liet nieuw werk horen! Samen met zijn band Monroe toverde hij Carré om tot een bruine kroeg waar de bluegrass-klanken je om de oren vlogen. Check hier een klein stukje:

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Giel bracht een ode aan Fleur Wallenburg

Giel nam ook de tijd om mensen in het zonnetje te zetten. Giel bedankt zijn medewerkers en zijn lievelings NOS op 3-lezeres Fleur Wallenburg. Speciaal voor haar droeg hij een gedicht voor.

Jaimy: "Giel, wat was het fantastisch gisteren in Carré! Een van de hoogtepunten: jouw gedicht voor Fleur! ??"

(Foto: Lisa)

Een lach en een traan

Giel maakte ook tijd om zijn overleden vader en zus te herdenken. Terwijl Maaike Ouboter haar single 'Dat Ik Je Mis' speelde kon de zaal kijken naar foto's uit Giels privé-archief. Er kwamen foto's voorbij van Giels vader Joep en zus Saskia. Beiden kwamen in de afgelopen 10 jaar te overlijden. Naast de foto's kwam er ook een briefje voorbij dat Giel voor zijn vader geschreven had. Daarop stond een getekend hartje met onder andere de tekst: "Ik vind het fijn om uw zoon te zijn." Menig bezoeker pinkte tijdens Maaikes nummer een traantje weg.

Fokke Plantinga: "Kippenvel met Maaike Ouboter"

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Giel speelt 'Begin De Dag Met Een Dansje' op piano

Normaal begin je je dag met dit nummer, maar de jubileumavond in Carré werd juist geeïndigd met 'Begin De Dag Met Een Dansje'. Giel had zelf ook nog een stukje ingestudeerd op de piano. Giels 'Begin De Dag Met Een Dansje' hoor je hier:

Karin de Jongh, de zangeres die het oorspronkelijk 'Begin De Dag Met Een Dansje' ingezongen had, zat ook in de zaal en beklom het podium om haar hit live te zingen.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Giels jubileumavond in Carré is groot succes

Fokke Plantinga: "Zo weer thuis, na een geslaagd feestje met Giel. Bedankt voor deze leuke avond en het aardigheidje voor de kinderen. Een avond wat paste in de entourage van het Carré, muziek met een lach en een traan. Op naar het volgende jubileum, of een theatertourtje tijdens het glazenhuis in Haarlem! Ik ben er dan zeker bij. Welterusten en tot morgen in de auto!"

Karin: "Goedemorgen Giel wat een super feestje van jou gisteren. We hebben genoten. Jammer dat Frank er niet is om even na te praten"

Foto's Giel viert Jubileum in Carré

Naast eerdergenoemde artiesten kwamen ook Lange Frans, Freek Vonk, Jordi van de Bovenkamp, Kraantje Pappie en Speelman en Speelman langs in de show. Alle foto's vindt je hieronder:

(Fotograaf: Ben Houdijk)

>> Meer concertverslagen

Ster advertentie
Ster advertentie