3FM nieuws

Bart Arens nieuwe weekend-DJ

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart Arens nieuwe weekend-DJ
Met Bart Arens heeft 3FM er weer 'n talentvolle weekend-DJ bij. Hij volgt Corné Klijn op, die zijn werk voor de Moto GP bij RTL heeft uitgebreid.DJ Bart Arens komt het radioteam van de TROS versterken. Hij presenteert met ingang van zaterdag 3 februari de weekendprogramma's 'Mega Top 50' en 'Bart, de radioshow van Bart' op 3FM.

Kweekvijver
Bart Arens is afkomstig uit de kweekvijver van 3FM, de 3FM dj-opleiding. Hij heeft zijn talent inmiddels bewezen met het nachtprogramma 'Arensnest' dat hij de afgelopen jaren voor de NPS presenteerde.

Zwemmen
Bart is zelf uiteraard in zijn nopjes met de geboden kans: "Ik heb de afgelopen drie jaar heerlijk kunnen zwemmen en een stijl kunnen ontwikkelen die bij me past. Ik vind het helemaal te gek dat de TROS me nu de kans geeft om in het diepe te springen."

Eerste uitzending
Op zaterdag 3 februari presenteert Bart zijn eerste officiële uitzending van de Mega Top 50 (van 15.00 tot 18.00 uur op 3FM). Een dag later (ook van 15.00 tot 18.00 uur op 3FM) is de aftrap van 'Bart, de radioshow van Bart', zijn eerste eigen weekendshow.

Meer info
>> Lees meer over Bart Arens
>> De Mega Top 50 is elke zaterdag van 15:00 uur tot 18:00 uur te beluisteren op 3FM
>> Vanaf 3 februari is 'Bart, de radioshow van Bart' elke zondag van 15:00 uur tot 18:00 uur te horen op 3FM
Ster advertentie
Ster advertentie