3FM nieuws

Madonna aan het werk voor YouTube

  1. Nieuwschevron right
  2. Madonna aan het werk voor YouTube

De superster is een van de vele beroemdheden die in opdracht van de video-site een eigen kanaal ontwikkelen.

USATODAY.com meldt dat YouTube grote plannen heeft voor de toekomst. De video website, die in handen is van Google, wil in de toekomst gaan concurreren met de televisie. Om dat voor elkaar te krijgen, gaat het bedrijf de samenwerking aan met mediabedrijven en met een lange lijst aan beroemheden.

100 nieuwe kanalen

Het is de bedoeling dat de nieuwe partners van de site allemaal eigen unieke video’s gaan maken de 100 nieuwe kanalen die op de planning staan. Madonna, Jay-Z, oud-basketballer Shaquille O’Neal, Ashton Kutcher, Rainn Wilson en Deepak Chopra zijn een aantal van de partners volgens USATODAY.

Madonna start DanceOn

YouTube houdt de meeste informatie over in inhoud van de nieuwe kanalen nog voor zich. Wel is er al een iets bekend geworden over de plannen van Madonna, Jay-Z en O'Neal. Madonna gaat aan de slag met het danskanaal DanceOn. Jay-Z gaat het combineren met de content van zijn Life + Times website. En O’Neal gaat iets anders doen dan je misschien verwacht, hij gaat Comedy Shaq Network oprichten.

Binnenkort eerste nieuwe kanalen

De eerste nieuwe kanalen op YouTube moeten deze maand al verschijnen, schrijft USATODAY. De meeste komen echter pas volgend jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie