3FM nieuws

De genomineerden voor de 3FM Awards en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De genomineerden voor de 3FM Awards en andere 3FM-hoogtepunten

De strijd om de 3FM Awards is losgebarsten. Woensdag werden de genomineerden de hele dag door live op de radio bekendgemaakt.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. De genomineerden voor de 3FM Awards 2013

De 3FM Awards worden op 18 april uitgereikt en de stembussen zijn sinds woensdag 20 maart geopend. De hele dag door belden de 3FM-DJ's met de genomineerden.

Giel verraste 's ochtends Nielson, Douwe Bob en VanVelzen. Nielson en Douwe Bob zijn samen genomineerd in de categorie Beste Nieuwkomer, terwijl Douwe Bob en VanVelzen het tegen elkaar opnemen in de categorie Beste Zanger.

>> Stem voor de 3FM Awards
>> Check hier alle genomineerden voor de 3FM Awards
>> Bekijk de statistieken van de 3FM Awards

2. Concert van Racoon live te streamen op 3FM.nl

Racoon bezorgde zichzelf en zijn fans zondag 17 maart een onvergetelijke avond. Ze vierden hun 15-jarige jubileum met een concert in de Heineken Music Hall, dat een maand lang is terug te kijken op 3FM.nl.

3. Mees heeft een 9 voor zijn spreekbeurt over 3FM

Timur en Ramon belden met de 11-jarige Mees, een goede vriend van de show. Mees had een spreekbeurt gehouden over 3FM en moest Timur en Ramon natuurlijk even vertellen hoe dat was afgelopen. Hij had een 9 gekregen maar met de strenge juf van Mees was dat volgens hem eigenlijk gewoon een 10. Met een Powerpoint-presentatie liet Mees alle 3FM DJ's zien en hij had zichzelf ook maar vast in het rijtje gezet. Luister hieronder het hele gesprek terug.

4. HeavyLight live bij Giel

De Rotterdamse band HeavyLight was dinsdag 19 maart te gast in de ochtendshow van Giel, maar hij was niet de eerste die de muziek van de vier heren opmerkte. Herman was al fan en ook Rob, Sander Hoogendoorn, Ramon en Lieke ontvingen HeavyLight eerder in de studio.

Ze rockten De Speelplaats met hun single 'Hey' en dat bleef niet onopgemerkt. Niemand minder dan Coldplay plaatste de videoclip van 'Hey' twee dagen na het optreden van HeavyLight bij Giel op hun website.

5. Coen en Sander presenteren hun Vrienden van de Show-spel

In de wandelgangen van 3FM gonsden de geruchten al een tijdje, maar op maandag 18 maart was het dan echt zover: Coen en Sander presenteerden hun eigen bordspel. Vrienden van de show Anita en Ed, Britt Dekker, Evert ten Apel, Anita Meyer, Jamai, Timur en Domien waren te gast en Eddy Zoey kwam officieel het eerste exemplaar uitreiken.

Het spel is natuurlijk pas echt ingewijd als het gespeeld is. Coen en Britt gingen de strijd aan met Sander en Jamai.

6. De eerste 15 Minute Request

Elke ochtend tussen half tien en kwart voor tien hoor je bij Giel de 3FM 15 Minute Request. Een kwartier lang draait Giel op 3FM tracks uit de playlists van bedrijven, organisaties en clubs. De redactie van NOS op 3 beet woensdag 20 maart het spits af. Fleur vertelde hoe zij met alle NOS op 3-collega's een lijstje had samengesteld.

>> Maak je 15 Minutes Request op 3fm.nl/15

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie