3FM nieuws

Giel wil Guinness Record Radiomaken verbreken

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel wil Guinness Record Radiomaken verbreken

Giel gaat een poging ondernemen om het Wereldrecord Radiomaken op zijn naam te krijgen.

Het is alweer 10 jaar geleden dat Giel met zijn Ochtendshow op 3FM begon en daarmee heeft Giel de langstlopende ochtendshow op 3FM. Dat moet gevierd worden! Hoe? Met datgene waar Giel zo goed in is: radiomaken!

Recordpoging Radiomaken

Giel wil het Guinness World Record Radiomaken verbreken door middel van een marathonuitzending op 3FM. Het record staat nu op 190 uur en is op zondag 4 mei gezet door de Vlaamse radio DJ Lennart Creël. Giel belde hem op dinsdag 6 mei op om hem te feliciteren, én om het slechte nieuws door te geven.

>> Regels Guinnes Book of Records recordpoging Radiomaken
>> Uitzendtijden recordpoging Radiomaken op TV

Alles rondom Giels recordpoging vind je op www.3fm.nl/radiorecord

Giels Radiorecord start 12 mei

De recordpoging gaat van start op maandag 12 mei om 06.00 uur. Andere 3FM DJ's zullen in hun eigen uren aanschuiven bij Giel om hem te ondersteunen. En als luisteraar kan je ook een rol van betekenis spelen, want er moeten te allen tijden getuigen bij aanwezig zijn.

>> Zelf een record breken tijdens zijn uitzending?

Lastige opgave

Een wereldrecord verbreken is natuurlijk zo simpel niet. Zo mag Giel het 3FM pand niet uit en daarom wordt er een douche naast de studio gebouwd. Wil je Giel succes wensen of feliciteren met zijn jubileum? Dat kan via zijn Twitteraccount @giel3fm, via #3FM, door te sms'en naar 3333 of door een gratis Appje te sturen via 3FM.nl of de 3FM app. Natuurlijk kun je ook onderaan dit bericht een reactie achterlaten.

10 jaar Ochtendshow

Giel maakt als sinds 10 jaar de Ochtendshow op Nederland 3. Om dit te vieren probeert hij het Wereldrecord Radiomaken te veroveren. Maar wat gebeurde er ook alweer allemaal tijdens al die jaren? Heel veel gênants in ieder geval!

>> Gênante momenten uit 10 jaar Ochtendshow

Giel is begonnen!

Voorbereiding recordpoging

Ster advertentie
Ster advertentie