3FM nieuws

Johnny Depp speelt met The Black Keys

  1. Nieuwschevron right
  2. Johnny Depp speelt met The Black Keys

Bekijk de beelden van Johnny Depp die op gitaar meespeelt met de mannen van The Black Keys tijdens hun optreden op de MTV Movie Awards.

Johnny Depp is bekend van de vele films waarin hij heeft gespeeld, maar af en toe duikt hij ook als op gastgitarist. Recent was hij nog de studio te vinden met Marilyn Manson. Afgelopen weekend stond hij ineens op het podium met de rockers van The Black Keys.

The Black Keys rocken met Johnny Depp

Dat gebeurde tijdens de MTV Movie Awards. Johnny was er om een speciale award in ontvangst te nemen. Hij kreeg de MTV Generation Award overhandigd door Steven Tyler. Na Johnny's bedankspeech volgde er nog een toegift. Het optreden van The Black Keys stond al gepland maar het was een verrassing voor het publiek dat Johnny ook meespeelde op gitaar. Ze speelden 'Gold On The Ceiling' en 'Lonely Boy'. Bekijk de beelden onder aan het bericht.

Bizarre clip bij 'Gold On The Ceiling'

The Black Keys brachten afgelopen week nog een alternatieve clip bij 'Gold On The Ceiling uit, die niet bij iedereen goed viel. In de bizarre video zie je Dan en Patrick als zichzelf en als baby's.

>> Meer over 'Gold On The Ceiling'-clip

'Your So Vain' Johnny en Marilyn Manson

Johnny en Marilyn namen begin dit jaar voor het nieuwste album van de shockrocker de hit 'Your So Vain' op. Het origineel is van Carly Simon en stamt uit 1972.

>> Meer over de cover van Johnny en Marilyn

'Gold On The Ceiling' live - The Black Keys en Johnny Depp

Get More: The Black Keys - Gold on the Ceiling featuring Johnny Depp (Live), Music, More Music Videos

'Lonely Boy' live - The Black Keys en Johnny Depp

Ster advertentie
Ster advertentie