3FM nieuws

Nieuwe acts én kaartverkoop Eurosonic Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe acts én kaartverkoop Eurosonic Noorderslag

De line up van Eurosonic Noorderslag 2012 is met een flinke rits nieuwe acts bijna compleet. De kaartverkoop start zaterdag 26 november!

Tijdens deze donkere dagen komt Eurosonic Noorderslag 2012 dichterbij. Groningen staat op 11, 12, 13 en 14 januari weer volledig in het teken van nieuwe en bovenal veelbelovende acts uit Nederland en de rest van Europa. Het focusland is Ierland.

Namen 3VOOR12 podium op Noorderslag bekend

In de Groningse Oosterpoort heeft 3VOOR12 op Noorderslag weer een eigen podium met acts waar we volgens de organisatie in 2012 niet omheen kunnen. En de zeven namen die dat spraakmakende podium betreden zijn dinsdagavond (22 november) bekendgemaakt. Onder andere 3FM Serious Talent Palio Superspeed Donkey en Amsterdamse rockband Lefties Soul Connection worden 14 januari door 3VOOR12 in de spotlights gezet. De volledige lijst met acts inclusief introductie vind je hier.

GEM, Moss en Pete Philly op Eurosonic 2012

De organisatie van Eurosonic Noorderslag maakte woensdag (23 november) nog een flinke rits nieuwe namen voor beide showcase festivals bekend. Aan het programma van Noorderslag zijn onder andere nog Boemklatsch Equalizer en Eefje de Visser toegevoegd. En op het Europese podium van Eurosonic vertegenwoordigen onder andere GEM, Moss en Pete Philly de Nederlandse lichting artiesten. Uiteraard zijn aan deze line up ook weer internationale acts toegevoegd, zoals Emeli Sande en Peggy Sue. De volledige lijst vind je hier.

Nog meer 3FM Serious Talent op Noorderslag 2012

In MetMichiel werd woensdagavond (23 november) ook nog bekendgemaakt dat de 3FM Serious Talents A Polaroid View, ED en Pioneers Of Love zich mogen toevoegen aan de line up van Noorderslag 2012. A Polaroid View was bij Michiel in de studio en superblij met het goede nieuws.

Kaartverkoop Eurosonic Noorderslag 2012

De kaartverkoop voor Eurosonic Noorderslag 2012 start zaterdag 26 november om 10.00 uur via ticketmaster. Kaarten voor zowel Eurosonic als Noorderslag kosten dit jaar 65 euro. En als je naar beide festivals wilt, koop je voor 120 euro een passe-partout.

>> Namen 3VOOR12 podium op Noorderslag bekend

>> Koop via ticketmaster vanaf 26 november je kaarten voor Eurosonic Noorderslag 2012

>> De volledige line up van Eurosonic Noorderslag 2012

Ster advertentie
Ster advertentie