3FM nieuws

'Bruno Mars verzorgt Super Bowl 2014 halftime show'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Bruno Mars verzorgt Super Bowl 2014 halftime show'

Bruno Mars gaat waarschijnlijk optreden in de pauze van een van de grootste en best bekeken sportevenementen van de wereld; de Super Bowl.

Het lijkt er sterk op dat Bruno Mars de halftime show van de Super Bowl 2014 gaat verzorgen. Billboard meldt dat een anonieme bron de geruchten hierover heeft bevestigd.

Super Bowl kijkcijfer kanon

De Super Bowl is de jaarlijkse finalewedstrijd van de belangrijkste American football competitie. Het is een van de grootste sportevenementen ter wereld en staat garant voor knallende kijkcijfers. De volgende Super Bowl vindt plaats op 2 februari 2014 in New Jersey.

Grote namen tijdens halftime show

Tijdens de pauze van de wedstrijd staat er elk jaar een grote artiest op het veld. Eerder verzorgden o.a. U2, Bruce Springsteen, Janet Jackson, Justin Timberlake, The Black Eyed Peas, Madonna en Beyoncé de halftime show.

De middelvinger van M.I.A.

Madonna trad in 2012 op tijdens de Super Bowl, maar het was haar gast M.I.A. die de show stal en voor opschudding zorgde, door haar middelvinger op te steken. Toch was dat bij lange na niet de meest controversiële halftime show.

Nipplegate

Janet Jackson en Justin Timberlake traden in 2004 op tijdens de pauze van de Super Bowl. Aan het eind van het nummer 'Rock Your Body' trok Justin aan de kleding van Janet waardoor 'per ongeluk' haar borst te zien was. Deze actie wordt sindsdien aangeduid als 'nipplegate'.

Ster advertentie
Ster advertentie