3FM nieuws

Miles Kane geen officieel bandlid van Arctic Monkeys

  1. Nieuwschevron right
  2. Miles Kane geen officieel bandlid van Arctic Monkeys

Miles Kane reageert op de open uitnodiging van zijn maatje en Arctic Monkeys-frontman Alex Turner. Van Turner mag Kane fulltime bij zijn band komen als hij dat wil.

Arctic Monkeys-frontman Alex Turner liet recent weten dat Kane meer dan welkom is om het vijfde bandlid te worden. Kane lijkt al bijna bandlid van de Arctic Monkeys, maar hij heeft geen intenties om het officieel te maken, heeft hij laten weten. Hij vindt het prima zoals het nu gaat, zegt hij tegen NME als reactie op de open uitnodiging van zijn goede vriend in een eerder interview.

Arctic Monkeys en Miles Kane

Miles en Arctic Monkeys-frontman Alex Turner zijn samen The Last Shadow Puppets. Ook speelt Miles de afgelopen vijf jaar regelmatig mee tijdens liveshows van de Arctic Monkeys en is hij op een aantal opnames van de band te horen.

'We'd let Miles Kane join the band if he asked.'- Alex Turner

Op de vraag of het niet logischer zou zijn om Miles als vijfde bandlid aan Arctic Monkeys toe te voegen zei Alex Turner eerder interview: "We'd let Miles Kane join the band if he asked." Miles heeft het onderwerp nooit aangesneden, zegt Turner, maar als hij het zou vragen dan is hij zeker welkom. Ze hebben het er onderling binnen de Arctic Monkeys wel al meerdere keren over gehad. “Yeah we would [let him join] in a second. We've thought about asking him a few times.”

Ster advertentie
Ster advertentie