3FM nieuws

Limp Bizkit naar Haarlem en Zwolle voor concerten

  1. Nieuwschevron right
  2. Limp Bizkit naar Haarlem en Zwolle voor concerten

De Amerikaanse metal/rapcoreband Limp Bizkit komt naar Nederland! De heren zijn te bewonderen in Haarlem en Zwolle.

Limp Bizkit geeft op 10 juni een concert in het Patronaat te Haarlem en op woensdag 2 juli is de band te zien in poppodium Hedon te Zwolle.

Limp Bizkit inclusief Wes Borland

De band staat in de originele bezetting op het podium, inclusief de flamboyante gitarist Wes Borland. Borland sloot zich in 2004 weer aan bij Limp Bizkit, nadat hij de band drie jaar eerder de rug toekeerde. Oorzaak daarvan was onder meer een ruzie met frontman Fred Durst.

Extraverte podiumpresentatie Wes Borland

Borland staat bekend om zijn extraverte podiumpresentatie, waardoor hij de blikvanger van de band is."De manier waarop ik mij kleed en beschilder tijdens de shows is kunst en heeft niets te maken met een of ander clownesk verkleedpartijtje. Het vervreemdt me van het publiek en zorgt ervoor dat de shows voor mij, maar ook voor hen, veel intenser worden. Het is wat lastig uit te leggen, maar het zorgt zeker voor een extra dimensie," liet Borland vorig jaar weten.

Limp Bizkit

Limp Bizkit is een Amerikaanse metal/rapcoreband uit Jacksonville, Florida. De band heeft wereldwijd al meer dan 50 miljoen albums verkocht. Successingles waren er onder andere met 'Break Stuff', 'Faith', 'Take A Look Around' en 'Nookie'.

De kaartverkoop voor beide concerten van Limp Bizkit start op zaterdag 8 maart om 10.00 uur via de bekende verkoopkanalen.

Ster advertentie
Ster advertentie