3FM nieuws

Youp kwam langs in het huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Youp kwam langs in het huis

Youp van 't Hek kwam donderdag 22 december meteen na de bruiloft langs om een item aan te bieden voor de Serious Request veiling.

Flappie
Youp kwam een kijkje nemen bij in glazen huis. Hij zong smane met Gerard live in het huis zijn bekende kersthit 'Flappie'. Hij trok gul zijn portemonnee en doneerde 5.000 Euro. Daarnaast bood hij ook nog iets speciaals aan voor de Serious Request veiling.

Youp's jasje
Youp van 't Hek biedt namelijk het jasje dat hij tijdens de oudejaarsconference 2005 gaat dragen ter veiling aan. De hoogste bieder mag dit jasje zelf op komen halen. Want je krijgt ook nog eens twee kaartjes aan voor de opnames van de laatste oudejaarsvoorstelling van dit jaar op 30 december.

Youp's Persoonlijke gast
Maar dat is nog niet alles. De hoogste bieder op dit item is namelijk de hele avond Youp's persoonlijke gast. Je bent vanaf 17:00 welkom in de stadschouwburg van Groningen. Je ziet de repetities, mag voor de voorstelling aanschuiven tijdens het eten met Youp en zijn de hele crew. Vervolgens mag je de laatste voorstelling van de oudejaarsconference 2005 zien.

Luister het bezoek van Youp terug.
Ster advertentie
Ster advertentie