3FM nieuws

Daft Punk maakt album deluxe box t.w.v. 275 dollar

  1. Nieuwschevron right
  2. Daft Punk maakt album deluxe box t.w.v. 275 dollar

Daft Punk brengt een deluxe box uit van het album Random Access Memories. Om de box in je bezit te krijgen, moet je wel eerst 275 dollar neerleggen.

Diehard Daft Punk-fans (met volle portemonnee) opgelet! Het elektronische duo brengt een Random Access Memories-deluxe box uit. Het pakket kost in totaal 275 dollar (200 euro).

Random Access Memories box

Fans die dit deluxe pakket kopen zijn in het bezit van een boek over de band, een gouden en zilveren usb-stick met daarop video en audio (bonus)materiaal, drie lp's, een filmstrip en exclusieve interviews. Ook zitten er ontwerptekeningen in van zowel een robotlijf als de bekende Daft Punk-helmen. Dit alles is verpakt in een chique, zwarte box met daarop in gouden letters de titel van het nieuwste album.

Voorverkoop Daft Punk deluxe-box gestart

Het vierde studioalbum, Random Access Memories, van het Franse duo verscheen op 17 mei 2013. De voorverkoop van de speciale versie van deze plaat is begonnen via de website van de Daft Punk. De boxen worden in december verstuurd. 'Get lucky' dit jaar en wie weet vind je 'm onder de kerstboom.

Random Access Memories Deluxe Box Set

Ster advertentie
Ster advertentie