3FM nieuws

Nickelback reageert op protest van footballfans

  1. Nieuwschevron right
  2. Nickelback reageert op protest van footballfans

Supporters van een Amerikaans footballteam willen Nickelback niet horen of zien tijdens halftime. De band reageert op het protest tegen het geplande optreden, met een grappige video.

Nickelback, heeft heel veel fans, maar ook een zeer actieve groep ‘haters’. Supporters van het American Football team Detroit Lions horen duidelijk bij de laatste groep.

Petitie tegen Nickelback

De supporters van het team zijn een online petitie gestart tegen Nickelback. Ze willen niet dat de band in de pauze van de wedstrijd op Thanksgiving komt optreden. Woensdagmiddag (23 november) hadden al meer dan 55.000 mensen een digitale handtekening onder de petitie gezet.

Reactie Nickelback

De petitie is ook de mannen van Nickelback niet ontgaan. Ze mogen dan veel haters hebben, humor hebben ze ook. De Canadese band heeft, met hulp van Funny Of Die, een reactie online gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nickelblock

De petitie van de footballfans is niet de enige actie tegen Nickelback. Een muziekblog heeft een plugin voor een aantal browsers ontwikkeld, die alles wat met de band te maken heeft, voor je blockt. Ze hoeven Nickelback-haters, nooit meer bang te zijn om per ongeluk iets van de band op internet tegen te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie