3FM nieuws

Voorverkoop Lowlands dit weekend van start

  1. Nieuwschevron right
  2. Voorverkoop Lowlands dit weekend van start


Op 20 augustus gaat het los in Biddinghuizen, want dan is Lowlands weer daar. Al zin in? Mooi! Want dit weekend kun je je tickets halen!

Als je een van de gelukkigen bent die aanwezig is bij de LLaunchparty op zaterdag 20 februari, dan kun je als eerste er vandoor gaan met tickets voor het festival op 20, 21 en 22 augustus. Een klein beetje minder gelukkig? Dan kun je een dagje later je tickets kopen via internet en over de telefoon.

Nog geen namen bekend

Lowlands programmeert ook dit jaar meer dan 150 acts variërend van alternatieve pop, rock, hiphop en dance tot theater, stand-up comedy, wetenschap (Lowlands University), dans, kunst, straattheater, film, literatuur en nog veel meer. De eerste namen worden zaterdag 20 februari bekendgemaakt.

Prijzen

Een Lowlandskaart kost €155,- inclusief €10,- servicekosten. De traditionele Vroege Vogel-actie wordt dit jaar vervangen door een actie met CJP. Voor CJP-leden zijn 10.000 kaarten met €10,- korting beschikbaar. Op deze manier komt de korting terecht bij bezoekers die deze het beste kunnen gebruiken: scholieren en studenten.

Koop tickets

Hartstikke leuk die prijzen, maar je wilt gewoon tickets kopen. Op zondag 21 februari 10:00u gaan kaarten ook in de verkoop via de officiële verkoopkanalen lowlands.nl, livenation.nl, eventim.nl en 0900-1010 2020(45cpm).

Ster advertentie
Ster advertentie