3FM nieuws

Nieuw festival voor Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw festival voor Amsterdam
Nederland kan er maar geen genoeg van krijgen! Festivals, in alle soorten en maten. Deze zomer wordt voor de eerste keer het RAW Rhythm Festival georganiseerd.
Het nieuwe tweedaagse feest is een broertje van het Drum Rhythm Festival, dat voor het laatst plaatsvond in 2002. Voor de locatie van het evenement zal het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam gebruikt worden.


Drum

Het voormalige concept, het Drum Rhythm Festival, kon niet langer aan de grond blijven. De hoofdsponsor van het festival Drum tabak, mocht vanwege de nieuwe tabakswet niet meer als geldschieter dienen. Geen nieuwe hoofdsponsor, betekende voor het festival geen voortzetting.


As good as new

Na zeven jaar wordt het Rhythm festival in een nieuw jasje gestoken. De organisatoren Eymert van Manen en Eric Holman van pANdADDY produceren het festival samen met MTV en het merk G-Star RAW. Op zes verschillende podia treden acts op het gebied van dance, soul, hiphop en popmuziek op.


RAW

Wie zich wil wagen aan dit nieuwe festival, trek je partykleren uit de kast en breng vrijdag 31 juli of zaterdag 1 augustus een bezoekje aan het nieuwe RAW Rhythm Festival!
Ster advertentie
Ster advertentie