3FM nieuws

Rock Werchter 2012 is helemaal uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Rock Werchter 2012 is helemaal uitverkocht

Zowel de dagkaarten als de combi-tickets zijn op, meldt de organisatie van het Belgische Rock Werchter festival.

De laatste tickets voor de openingsdag van Rock Werchter zijn gisteren (24 mei) de deur uitgegaan. Het vierdaagse festival is daarmee compleet uitverkocht.

Let op voor malafide sites

Op onofficiële sites worden nog wel kaarten aangeboden, maar die zijn mogelijk niet geldig, benadrukt de organisatie nog eens extra. Op de festivalsite staat de volgende boodschap:

"Belangrijk: Een aantal malafide sites biedt tickets voor het festival aan. Ze haalden tickets uit de reguliere markt en bieden deze nu voor een veelvoud van de prijs opnieuw aan. De op de secundaire markt aangekochte tickets geven geen garantie tot geldigheid en de toegang tot het festival kan worden ontzegd. Tickets via veilingsites of tweedehands ticketsites aankopen wordt ten zeerste afgeraden. Alle info op www.ilovemyticket.be."

Legaal alternatief: de omruilkassa

Voor wie naast festivaltickets heeft gegrepen, of op een legale manier van zijn kaartje af wil, is er goed nieuws. Rock Werchter biedt een legaal alternatief voor het herverkopen van festivaltickets: de omruilkassa. Die is tijdens het festival te vinden bij de hoofdingang van het festivalpark.

De organisatie meldt "Enkel via de omruilkassa kunnen tickets doorverkocht worden en dit aan officiële ticketprijzen. Deze omruilkassa heeft bewezen efficiënt te zijn. Meer info hier: rockwerchter.be/nl/tickets/category/omruilkassa"

Rock Werchter 2012

Rock Werchter is dit jaar van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli 2012 op het vertrouwde festivalterrein in het Belgische dorpje Werchter. Dit jaar pakt het festival uit met een extra podium. Op de drie podia staan in het totaal 81 artiesten waaronder The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, Mumford & Sons en Snow Patrol.

Ster advertentie
Ster advertentie