3FM nieuws

Vandaag opent 3FM de terrassen met het Terrastival!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Vandaag opent 3FM de terrassen met het Terrastival!

Heel Nederland keek er reikhalzend naar uit: op Pinkstermaandag mogen vanaf 12:00 uur de terrassen weer open. 3FM-dj Rob Janssen maakt daarom vandaag samen met Olivier Bakker, Kevin van Arnhem en Vera Siemons live radio vanaf een terras in Leiden, onder de noemer Terrastival!

Dat doen ze niet alleen om te vieren dat de maatregelen versoepeld zijn, maar vooral om met mensen in gesprek te gaan. Hoe hebben zij de intelligente lockdown ervaren? Hoe worden de regels door hen nageleefd? En waarom zitten ze meteen op dag één graag met de billen op het terras?

Daarnaast kunnen luisteraars verzoeknummers aanvragen en verzorgen Tim Dawn, WIES en Dave Budha liveoptredens. Het belooft een zonnige dag te worden, dus het Terrastival stopt pas als het donker wordt. Pak een drankje, sit back and relax en kom vooral niet naar Leiden. Lekker luisteren in je eigen tuin, op je balkon of met je benen uit het raam!

TERRASTIVAL

Zo'n belangrijk moment kan natuurlijk niet zonder een lintje, dus regelde Rob een neongroen exemplaar om door te knippen om 12:00 uur. 2020 in de herstart!

Live: Tim Dawn

Zonnetje? Check. Open terras? Check. Livemuziek? CHECK!

live: Nana Adjoa

De sfeer zit er goed in op het terras in Leiden. Vooral zodra Nana Adjoa haar gitaar erbij pakt en live haar nummer 'She's Stronger' speelt!

LIVE: WIES

Tijdens het Terrastival mag natuurlijk 3FM Talent WIES niet ontbreken. Voordat ze haar live optreden van 'Radiostilte' deed, sprak WIES nog een aantal mooie woorden uit.

Live: Dave Budha

Van Bloemetjes van Dave Budha krijg je dat zomer gevoel. Ook hij grijpt de gelegenheid aan om iets te zeggen over Black Lives matter en hij hoopt dat we allemaal wat liever gaan zijn tegen elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie