3FM nieuws

Politie ziet Paceshifters aan voor inbrekers

  1. Nieuwschevron right
  2. Politie ziet Paceshifters aan voor inbrekers

Paul en Seb Dokman van de band Paceshifters en hun manager Frank van Lunteren zaten zondagavond 22 juni tien minuten behoorlijk in spanning doordat de politie hen per ongeluk aanzag voor inbrekers.

De mannen van Paceshifters hadden zondag 22 juni opnames gemaakt voor een nieuwe videoclip. Na afloop brachten ze een geleend podium terug naar de eigenaar en werden vervolgens aangezien voor inbrekers.

Paceshifters aangezien voor inbrekers

Het geleende podium moest terug naar een bedrijf op een bedrijventerrein in Wijhe. Omdat het hek dicht was, besloten de drie het podium over het hek te tillen. Een ondernemer zag dit vanaf een afstandje en dacht dat het inbrekers waren. De beste man belde snel de politie. Even later werden Paul en Seb Dokman en Van Lunteren in hun busje klemgereden door drie politieauto's en twee busjes.

Paceshifers en manager met de schrik vrij

De manager van de band wist direct dat dit een misverstand moest zijn, maar gelegenheid om dat uit te leggen aan de agenten was er niet. Een agent die bij Van Lunteren stond, kreeg op een gegeven moment de indruk dat er iets niet klopte. De drie mochten vervolgens hun verhaal doen en werden alsnog vrijgelaten.

3FM Serious Talent Paceshifters

Breach, het derde album van Paceshifters, verschijnt eind augustus 2014. De eerste single 'Drone' kwam uit in april. Met dit nummer werd de band zondag 1 juni uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De band stond op Pinkpop en brengen deze zomer ook een bezoekje aan de Zwarte Cross. Paceshifters zorgt voor een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bovenop kun je genieten van de rauwe vocalen die de frustratie van zich af schreeuwen!

Paceshifters - 'Drone'

Ster advertentie
Ster advertentie