3FM nieuws

Adam Lambert verzorgt vocalen Queen op festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Adam Lambert verzorgt vocalen Queen op festival

Freddie is niet te evenaren. Maar Queen is overtuigd van de kwaliteiten van Adam Lambert die op Sonisphere de vocalen op zich neemt.

Adam Lambert trad samen met Queen op tijdens de MTV Europe Music Awards 2011. Tijdens dit optreden maakte de zanger met zijn stembereik een behoorlijke indruk op de mannen van Queen. Niet verwonderlijk dat de samenwerking smaakt naar meer.

Adam Lambert zingt met Queen op Sonisphere

Queen heeft namelijk Adam Lambert gevraagd om de vocalen op zich te nemen tijdens het Sonisphere Festival in het Verenigd Koninkrijk. De rockers van Queen treden op dit driedaagse festival op 7 juli 2012 op als headliner. En hierop mag een waardige vervanger voor Freddie Mercury uiteraard niet ontbreken.

Queen-gitarist Brian May is overtuigd van keuze

De heren zijn er dan ook van overtuigd dat ze met hun keuze voor de Britse zanger veel mensen blij maken, aldus Queen-gitarist Brian May in het Britse muziekblad NME. Over de mening van Freddie zegt hij: 'It's a worthy challenge for us, and I'm sure Adam would meet with Freddie's approval!'

Adam Lambert voelt zich vereerd

Ook Adam Lambert is door het dolle. De zanger voelt zich vereerd dat hij nog een keer met Queen het podium mag delen: 'I'm honoured to be able to pay my respects to Freddie's memory. He's a personal hero of mine and I am deeply grateful for the chance to sing such powerful music for fans of this legendary band.' Ook weet Adam zeker dat zijn optreden met Queen een magische avond oplevert.

Ster advertentie
Ster advertentie