3FM nieuws

Photobombs door je favoriete artiesten

  1. Nieuwschevron right
  2. Photobombs door je favoriete artiesten

Yay, een selfie met je favoriete artiest! Dat is op zich al moeilijk te krijgen, maar bij sommigen van ons loopt de artiest gewoon je foto in. Lekker makkelijk.

Adele

Dit meisje wilde gewoon een selfie maken met op de achtergrond Adele in actie tijdens het concert vorige week in Ierland. Maar Adele had het door en poseerde zeer charmant voor de foto. Het is jammer dat ze zo overbelicht is, anders was dit de perfecte foto voor een Adele-fan.

Sam Smith

Toen deze twee meiden werden geïnterviewd door een Amerikaans nieuwsprogramma, werden ze gephotobombd door Sam Smith. Niet dat ze dat doorhadden: toen de verslaggever tegen ze zei dat er iemand achter ze stond, zeiden ze "get out of here" tegen de viervoudig Grammywinnaar. Oeps.

Rihanna

Laat 't maar aan Rihanna over om twee mensen tegelijk konijnenoortjes te bezorgen op een foto. Ze photobombde de cast van Full House bij een Amerikaans televisieprogramma.

Katy Perry & John Mayer

Dit meisje wilde een Instagram-Starbucks-selfie plaatsen: niet erg origineel, maar wél als John Mayer en Katy Perry daar bij op staan! We weten niet of Katy expres zo'n charmant hoofd trekt, of dat ze niet door had dat ze op de foto stond.

Paul McCartney

Dit is niet écht een photobomb, omdat de foto expres gemaakt is, maar leuk is 'ie wel. Het jochie op de foto (toen 14) hoorde dat Sir Paul in de plaatselijke ijssalon was en wilde graag zijn gitaar gesigneerd hebben. De beveiliger wilde dat niet hebben, maar zei wel dat hij zo veel foto's mocht maken als hij wilde.

Justin Timberlake

Deze drie jongens maakten een onschuldige selfie tijdens een concert van Justin Timberlake, toen JT himself plots in beeld sprong.

Katy Perry & Lady Gaga

Tijdens de American Music Awards moest Lady Gaga op Katy Perry wachten om de rode loper op te gaan. En dat deed ze op een behoorlijk creepy manier.

John Mayer

Als je denkt dat je zomaar een selfie kunt maken met John Mayer zonder dat John Mayer het door heeft, dan heb je het mis. John Mayer ziet alles.

Joe Jonas

Joe Jonas photobombde zijn ex Demi Lovato en broertje Nick Jonas. Joe zette de foto op Instagram met de tekst "just like old times". Old times? Was 't normaal dat Nick en Demi het gezellig hadden, en dat Joe het verpestte? We hopen van niet.

Jay-Z

Robin Thicke is iets bloedserieus aan het uitleggen, maar het lijkt er op dat Jay-Z het er niet helemaal mee eens is. Of misschien had Robin gewoon een vies windje gelaten.

Katy Perry, Russell Brand & Justin Bieber

Op de Video Music Awards in 2013 waren Katy Perry en Russell Brand nog in a better place, dus werden er ontelbaar veel foto's van het gelukkige koppeltje gemaakt. Helaas konden er heel veel weggegooid worden, want Justin Bieber heeft zich de hele avond vermaakt met gekke bekken trekken.

Justin Bieber

Lig je lekker rustig te slapen, komt Justin Bieber zich misdragen. We weten niet of de man nog op tijd wakker is geworden om JB te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie