3FM nieuws

Wauw: Bieber wil alleen samenwerken als hij eerst mag golfen

  1. Nieuwschevron right
  2. Wauw: Bieber wil alleen samenwerken als hij eerst mag golfen

Tijdens een interview met Billboard vertelde DJ Khaled dat het niet makkelijk ging om Justin Bieber te strikken voor een samenwerking. Hij moest namelijk de ingewikkeldste sport ever spelen met de Biebs.

In mei gebeurde het dan eindelijk voor de We The Best Ceo DJ Khaled. Hij bracht een track uit met artiesten die aan de top staan en belandde voor het eerst op nummer in 1 in de top 100 van Billboard. We hebben het natuurlijk over 'I'm The One' in samenwerking met Quavo, Chance The Rapper, Lil Wayne en Justin Bieber. Maar die samenwerking ging niet zonder obstakels.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bieber loves golf

Khaled wist dat 'ie goud in handen had nadat de beat klaar was. Een echte lekkere poppy track, waar Justin Bieber een aandeel op moest leveren. Maar dat ging niet zo makkelijk. Justin nodigde de Dj uit bij hem thuis, maar wilde voordat hij überhaupt begon te zingen een potje golf spelen. Khaled wist al gelijk welke kant dat opging.

"I took the beating for the song" - DJ Khaled

Golfballen in Biebs zijn mond?

Het lijkt erop dat de liefde voor golf best groot is bij de Biebs. Zo ging hij onlangs lekker zuipen met Ed Sheeran in Tokyo. Hoe ze belandde op een golfbaan weten ze allebei niet meer, maar Justin overtuigde Ed om de golfbal die hij in zijn mond zette eruit te slaan met een club. Auw! Echte liefde voor de sport.

Ster advertentie
Ster advertentie