3FM nieuws

ICYMI: hét muzieknieuws van de afgelopen week

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: hét muzieknieuws van de afgelopen week

Bang dat je iets hebt gemist deze week? Geen zorgen, je bent zo weer bij met de In Case You Missed It!

Florence + The Machine

Dit is de trailer van de nieuwe Final Fantasy game. Ja, we weten dat dat geen muzieknieuws is. Waarom we 'm hier dan wel in zetten? Omdat Florence + The Machine hiervoor 'Stand By Me' van Ben E. King heeft gecoverd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voorprogramma Coldplay

Het voorprogramma van Coldplay op 23 en 24 juni in de Amsterdam ArenA is bekend. Lianne La Havas komt de ArenA opvrolijken met haar fijne soul-folk-rock-liedjes en Alessia Cara voorziet in meeslepende R&B. Cara begon op YouTube met covers van onder andere 'Bad Blood', bracht daarna een eigen EP uit, belandde in de 'BBC Sound of 2016'-lijst en staat nu dus in een uitverkochte ArenA. Niet slecht, toch?

Vier nieuwe 3FM Serious Talents

Deze week werden de nieuwe 3FM Serious Talents bekend gemaakt! Radio Eliza, LAKSHMI, Life's Electric en Jeangu Macgrooy treden hiermee in de voetsporen van oud-Serious Talents als Kensington, Jett Rebel en Chef'Special. Frank van der Lende mocht het nieuws bekendmaken in zijn middagshow. Dat deed 'ie natuurlijk op z'n Franks: met een prank call! Radio Eliza was de pineut.

MainStreet

De jongens van MainStreet maakten deze week bekend dat ze na vijf jaar stoppen. In die tijd scoorden ze in Nederland hits als 'Breaking The Rules' en 'Runaway'. Ze gaan uit elkaar omdat ze vinden dat ze uit elkaar groeien op muzikaal gebied en omdat ze het tijd vinden om ieder hun eigen weg te gaan. De band heeft nog wel een laatste nummer gemaakt om afscheid te nemen van de fans:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HONNE heeft een nieuwe plaat

De vorige single van HONNE, 'Gone Are The Days', werd de 3FM Megahit dus zijn we éxtra excited dat ze een nieuwe single hebben uitgebracht. Een samenwerking met Izzy Bizzu. Luister 'm hier:

Here’s our new track 'Someone That Loves You' with the lovely Izzy Bizu.Available now in most places ?

Posted by HONNE on Friday, April 8, 2016
Ster advertentie
Ster advertentie