3FM nieuws

De hele nacht Serious TV

  1. Nieuwschevron right
  2. De hele nacht Serious TV
Blijkbaar kunnen we er geen genoeg van krijgen. Vanaf vandaag, elke vrijdagnacht live op Nederland 3: Serious TV, all night long!Update
Nachtbrakers opgelet! Vanaf nu zijn 3FM-DJ's elke vrijdag in de kleine uurtjes live te volgen op Nederland 3. De programma's Nachtegiel met Giel Beelen en Ekdom In De Nacht met Gerard Ekdom worden van 01.37 uur tot 06:40 uur van A tot Z geregistreerd. De uitzendingen staan in het teken van Serious TV. Daarover kun je hieronder meer lezen.

TV-programma
Voorafgaand aan 3FM Serious Request gaat er een achtdelig TV-programma over het reilen en zeilen binnen 3FM van start: Serious TV. In iedere aflevering wordt een kijkje achter de schermen van ons radiostation gegeven. Zowel DJ's als luisteraars komen uitgebreid aan bod.

Samenwerking
Vanaf donderdag 9 november is het programma van 0:05 uur tot 0:30 uur te bewonderen op Nederland 3. Serious TV is een samenwerking tussen VARA, BNN en 3FM. Verwacht hoogtepunten van een week 3FM, de avonturen van {l}Michiel Veenstra{/l} in Euro Disney en impressies van concerten.

Serious Request
Ook de voorbereidingen op Serious Request worden nauwlettend in de gaten gehouden. Verder worden er in 3FM Serious TV prijswinnaars van concertkaarten gevolgd. Stay tuned!

>> Meer over Serious TV en de video-activiteiten van 3FM
Ster advertentie
Ster advertentie