3FM nieuws

The Ting Tings live in de 3FM studio

  1. Nieuwschevron right
  2. The Ting Tings live in de 3FM studio

Eric had zich heel helder ingeprent hoe de leden van de Ting Tings heten, toen ze langskwamen in de Pinkpop studio van 3FM

"Jules de Martino, Katie White. Jules de Martino, Katie White." mompelde hij nog vlak voordat The Tings Tings de zonnige 3FM studio op Pinkpop binnenwandelden. Vastberaden om de woorden "That's not my name." niet te horen die middag.

The Ting Tings op Pinkpop

The Ting Tings spelen zaterdagavond om 20:00 uur op het 3FM podium en kwamen nog even de spanning voor het optreden van zich af praten bij Corton.

Michiel 'That's not my name' Veenstra bij het concert van The Ting Tings

Michiel stond tijdens het concert van the Ting Tings midden tussen de fans, dacht hij. Hij probeerde subtiel een van de bezoekster de titel van het volgende nummer te laten zeggen. Maar Hieke, zoals de dame in kwestie heet, begreep de hint 'Als ik je Trudy noem, wat zeg je dan?' niet...

3 On Stage sessie met The Ting Tings

Ze doken ook op als een van de surprise acts in de 3 On Stage container and we've got the footage!

Laat je door Pinkpop gidsen via @3fmfestival

Wil je het optreden van The Ting Tings of een andere band live zien, volg dan op Twitter @3fmfestival. Via deze account wordt je play by play op de hoogte gehouden van alle live optredens en waar je ze kunt zien.

Ster advertentie
Ster advertentie