3FM nieuws

3FM-dj Joram blikt in bonusaflevering terug op de podcast ‘Who’s Your Daddy’

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Joram blikt in bonusaflevering terug op de podcast ‘Who’s Your Daddy’

Zijn hele leven groeit 3FM-dj Joram op zonder zijn vader. Hij heeft zijn vaders nummer wel opgeslagen, maar heeft hem nog nooit ontmoet of gebeld. Totdat hij de podcast 'Who's You Daddy' besluite te maken. Over zijn zoektocht naar het verhaal van zijn vader en daarmee ook de zoektocht naar zichzelf.

De Zoektocht

In 'Who's Your Daddy?' deelt Joram eigen ervaringen en spreekt hij met anderen om zich heen. Van zijn moeder tot zijn vriendin, maar ook zijn broer en zus die nog wel contact hebben met zijn vader.

In deze bonusaflevering blikt eindredacteur Rianne van Kuil samen met Joram terug op het maken van de podcast. Zij vraagt hem de hemd van het lijf over hoe hij het maakproces heeft ervaren. Joram: "Ik weet dat nog niet zo goed. Het was echt een reis, er is zoveel gebeurd. Omdat het een podcast is, ga je ook gelukkig gewoon door want het is een trein die gewoon rijdt. Dat is denk ik ook mijn redding geweest."

Bonusaflevering - wat heeft de zoektocht Joram gebracht?

Mooi thema

Op de vraag waarom Joram überhaupt aan deze spannende zoektocht is begonnen, antwoord Joram dat het begon vanuit het makers aspect. "Ik wilde wat maken en dit is een mooi thema. Toen is dat eerst een tijd blijven liggen. Persoonlijk was ik daar toen niet klaar voor. Maar vorig jaar wel, toen was mijn persoonlijke motivatie het hoogst. Toen kwam het mooi samen."

Quote

"Mensen vragen me: vind je het jammer of heb je spijt? Omdat het niet een soort liefdevol eind is met mijn vader. Maar nee, dit is denk ik de beste keuze die ik ooit heb gemaakt om mezelf te gunnen om te ontdekken hoe ik in elkaar steek."

3FM-dj Joram
Ster advertentie
Ster advertentie