3FM nieuws

Sander showt je de bijzondere locatie van de 3FM Mega Exclusive

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander showt je de bijzondere locatie van de 3FM Mega Exclusive

Bij zo'n vette 3FM Mega Exclusive hoort natuurlijk ook een vette locatie en die wás nog niet bekend. Tot nu. Met trots presenteren wij de locatie van van het privé-optreden van Mumford & Sons.... *tromgeroffel* Tuschinski in Amsterdam!

In alle vroegte; voor de zalen vollopen met filmfans, voor de popcornmachines worden aangezet en de 3D-brillen worden uitgedeeld, spelen Mumford & Sons een super intieme sessie tijdens de 3FM Mega Exclusive. En dat wordt oogstrelend mooi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelf niet gewonnen? No panic, vanuit je luie stoel kun je donderdagochtend gewoon meegenieten! Check hier hoe je dat doet.

Jasper is hier bij met 50 vrienden!

Hoe dan? Hij heeft De Linecheck met volle overtuiging gewonnen door 138 uur en 5 minuten aan de telefoon te hebben gehangen. Sinds vorige week dinsdag deed 'ie mee en maandagochtend kwam eindelijk het verlossende woord: hij mag met zijn schoonfamilie naar de 3FM Mega Exclusive.

"}

3FM Mega Exclusive

Na succesvolle 3FM Exclusives met o.a. Billie Eilish, Nothing But Thieves en Editors komt 3FM met de 3FM Mega Exclusive: een intiem privé-optreden van een grote act op een bijzondere locatie waar slechts één gelukkige luisteraar samen met zijn of haar vrienden bij kan zijn.

Alleen 3FM-luisteraars maken kans op deze unieke ervaring door met het spel '3FM Linecheck' een week lang te laten zien dat zij deze 3FM Mega Exclusive verdienen. Mumford & Sons is de eerste band die donderdag 9 mei een 3FM Mega Exclusive geeft.

Ster advertentie
Ster advertentie