3FM nieuws

Claudia wint Zilveren Radioster 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia wint Zilveren Radioster 2014

De uitreiking van de Gouden RadioRing, de Zilveren RadioSterren en Marconi Awards vond donderdag 13 november plaats in Hilversum.

Het Gouden RadioRing Gala vond donderdagavond 13 november plaats in het Theater Gooiland in Hilversum en was live te volgen via Radio 2, NPO 101.tv en radioring.avro.nl. Heel radiomakend Hilversum was afgereisd naar het Theater om de uitreiking van de RadioRingen en Marconi Awards bij te wonen.

Claudia de Breij wint Zilveren RadioSter Vrouw

Dat de Zilveren RadioSter dit jaar door een 3FM-DJ mee naar huis genomen mocht worden was al duidelijk. Maar welke vrouw zichzelf beste radiopresentatrice van het jaar mocht noemen was nog onduidelijk. Claudia was uiteindelijk de gelukkige winnares van de Zilveren RadioSter Vrouw. Ze was dit jaar voor de achtste keer genomineerd en sleepte de Zilveren RadioSter Vrouw voor de zesde keer in de wacht. Naast Claudia de Breij (VARA, NPO 3FM) waren ook Annemieke Schollaardt (TROS, NPO 3FM ) en Roosmarijn Reijmer (VPRO, NPO 3FM) genomineerd.

Rick In De Morgen wint Gouden RadioRing

Rick in de morgen (Radio Veronica) met Rick van Velthuysen sleepte de Gouden RadioRing in de wacht. Hij versloeg daarmee A State Of Trance (Radio 538) met Armin van Buuren en Echte Jannen (Powned, NPO Radio 1) met Jan Heemskerk en Jan Roos.

Edwin Evers wint Marconi Oeuvre Award 2014

De vakjury van de Marconi Oeuvre Award heeft Edwin Evers (Radio 538) verkozen tot winnaar van de radioprijs. Dat werd woensdag 29 oktober al bekend gemaakt in RTL Boulevard.

NPO Radio 5 Nostalgia wint Marconi Award 'Beste Zender'

De Marconi Award voor 'Beste Zender' ging naar Radio 5 Nostalgia. De zender versloeg daarmee Q-Music en Radio 10.

Rob van Someren wint Zilveren RadioSter Man

Het was de eerste keer dat Rob van Someren genomineerd was. Naast Rob van Someren (Radio Veronica) waren Bert Haandrikman (KRO, NPO Radio 2) en Gerard Ekdom (AVRO, NPO 3FM) genomineerd.

Jack van Gelder wint Impact Award

Jack van Gelder (NPO Radio 1) was samen met Giel Beelen (BNN/VARA, NPO 3FM) en Kees Toering (NPO Radio 2) genomineerd voor de Impact Award. Alle drie de genomineerden wisten van niks. Zij waren genomineerd om de impact die zij hebben (gehad) op radiomaken. Jack ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Igmar Felicia wint Marconi Award 'Aanstormend Talent'

Igmar Felicia (Slam!FM) won donderdag de Marconi Award in de categorie 'Aanstormend Talent'. Hij liet Frank van der Lende (Powned, NPO 3FM) en Marieke Elsinga (Q-Music) achter zich.

Ster advertentie
Ster advertentie