3FM nieuws

Claude maakt een feestje van de 3FM Live Box met 'Ladada (Mon Dernier Mot)'

foto: still van het optreden
  1. Nieuwschevron right
  2. Claude maakt een feestje van de 3FM Live Box met 'Ladada (Mon Dernier Mot)'

Voor het grote publiek was daar opeens die plaat die een grote hit werd. Het Frans-Nederlandse 'Ladada (Mon Dernier Mot)' van nieuwkomer in het vak Claude. De 19-jarige artiest heeft met zijn debuutsingle een monsterhit te pakken. Dat belooft wat voor de toekomst! Vanmorgen was hij met band te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow om het liedje live te zingen.

'Ladada (Mon Dernier Mot)'

Voor Claude klink het nog allemaal bizar, zo laat hij weten aan 3FM-dj Wijnand Speelman. Op Spotify is 'Ladada (Mon Dernier Mot)' momenteel de meest beluisterde plaat van het land. De heerlijke combinatie van Frans-Nederlands is ontstaan doordat het Frans Claude's moedertaal is. Hij schrijft daardoor muziek in het Nederlands, Frans en Engels.

De titel van het nummer betekent vrij vertaald 'mijn laatste woord'. Claude zingt dan ook op de spiegelmanier: "Wat ik in het Nederlands zeg, vertaal ik naar het Frans in het liedje." Benieuwd hoe het nummer live klinkt? Check het optreden in de 3FM Live Box hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Claude

Claude werd voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek toen hij in 2019 meedeed aan The Voice Kids. Hier zong hij een cover van 'Papaoutai' van Stromae. Niet voor niets dat hij de Nederlandse Stromae wordt genoemd. Hij wist bovendien een platencontract bij Cloud 9 Music te winnen door mee te doen aan een talentenjacht.

Het smaakt naar meer en er komt gelukkig meer. Wanneer? Daar deed Claude nog even geheimzinnig over, maar we kunnen in ieder geval snel nieuw werk verwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie