3FM nieuws

Angela Moyra en Square Attic in Bring It On!

  1. Nieuwschevron right
  2. Angela Moyra en Square Attic in Bring It On!

Square Attic en 3FM Serious Talent Angela Moyra zullen zondagavond bij Bring It On! hun muzikale kunsten vertonen.

De mannen van Square Attic hebben veel nummers op hun zolder opgenomen. Dat verklaart waarschijnlijk ook hun naam wel. Maar gelukkig klinkt het niet alsof ze alleen maar op een duistere zolderkamer muziek op hebben zitten nemen. En dat komt goed uit want Angela Moyra klinkt alles behalve duister.

Jazzy, akoestische pop van Angela Moyra

3FM Serious Talent Angela Moyra's nummer 'Timid' is namelijk een fris en vrolijk lenteliedje! Ze noemt haar eigen sound “jazzy akoestische pop” en dat snap je ook wel als je weet dat ze geïnspireerd word door artiesten als Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Dionne Warwick maar ook moderne zangeressen als Corrinne Bailey Rae en Sara Bareilles. Luister hier naar Angela Moyra live bij Bring It On! met 'Your Name My Name'.

Terugblik op de moord van Pim Fortuyn

De eerste 10 minuten van Bring It On! zullen in het teken staan van de moord op Pim Fortuyn. Precies 10 jaar geleden werd Pim Fortuyn voor de deur van de toenmalige 3FM studio vermoord. De omstreden politicus was te gast bij Ruud de Wild, in een week waarin meerdere politici te gast waren bij 3FM. Zondagavond zal er bij Bring It On! een reportage van 10 minuten ten gehore gebracht worden. Maar je kunt ook de hele reportage van 35 minuten terugluisteren.

>> Complete reportage Pim Fortuyn

Kaarten Limp Bizkit

Maar gelukkig gebeuren er ook nog steeds leuke, positieve dingen. Daarom kun je zondagavond tijdens Bring It On! ook nog eens kaarten winnen voor Limp Bizkit. Maar wil jij nu alvast zeker stellen dat jij een meet & greet met deze woeste rockers in the pocket hebt, doe dan mee met de actie.

>> Ik wil kaarten voor Limp Bizkit winnen!

>> Check de site van Bring It On!

Ster advertentie
Ster advertentie